Yapı İşleri ve Teknik Daire Bşk.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 3.7.1992 tarih ve 3837 sayılı kanunla kurulmuş olup Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanlığı da 1993 yılı Temmuz ayında teşkil edilerek faaliyete geçmiştir.

Üniversite bünyesinde yapılmakta ve yaptırılacak olan yapı ve tesislerin; projelerinin hazırlanması, ihalelerinin yapılması, kontrollük hizmetlerinin yürütülmesi, bu hizmetler için gerekli yatırım bütçesinin hazırlanması ile mevcut bina ve tesislerin bakım, onarım ve işletme işleri ile kamulaştırma işlemlerinin yapılması Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı görevleri arasındadır.

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, Üniversitemiz yerleşim birimlerinden merkezde iki adet (Evliya Çelebi Yerleşkesi, Germiyan Yerleşkesi) şehir merkezi dışında dokuz adet yerleşim biriminde hizmet vermektedir.

Son Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2018, Pazartesi